Transport gratuit in RO
Pentru comenzi mai mari de 250 Lei
Transport gratuit in RO
Pentru comenzi mai mari de 250 Lei

Descrierea companiei

Despre Farmacia Medimfarm

Medi
mfarm este farmacia dedicata ingrijirii familiei tale!
 
Infiintata in 1991 cu actionariat romanesc, in prezent, Medimfarm opereaza cu 58 de farmacii pe teritoriul Romaniei.
 
Suntem importatori si distribuitori exclusivi pentru produsele de la:

- Martiderm - Nr. 1 la dermatocosmetice in Spania!
- Suavinex - Calitate si siguranta pentru copilul tau!
- Tianjin - Descopera beneficiile produselor cu turmalina si de o viata fara dureri si disconfort!
- Interapothek - Dezvolta si furnizeaza produse de inalta calitate pentru ingrijirea personala!
- Rays-Spa - Produse italiene pentru ingrijirea personala!
 
Ne mandrim cu farmacistii nostri, care sunt intotdeauna receptivi la nevoile clientilor si la capacitatea lor de a oferi sfaturi profesionale si extrem de utile pentru sanatate. Ei sunt, de asemenea, responsabili de blogul website-ului, denumit, sugestiv, Sfatul Farmacistului (#SfatulFarmacistului), care contine informatii despre sanatate si starea de bine.

De asemenea, ne mandrim ca reusim sa rasplatim fidelitatea clientilor nostri prin oferirea de reduceri prin diferite modalitati:

         1. Card de fidelitate 
 • Fiecare pacient poate beneficia, la orice achizitie, de preturi speciale la sute de produse valabile exclusiv cu cardul de loialitate MedimfarmSe aplica o reducere de 2% la orice produs achizitionat!

  Creeaza card de fidelitate.

  2. 
  Lei cadou la fiecare comanda online

 • La fiecare comanda, se aplica o reducere de 3%, reducere care se transforma in lei cadou. Ii poti folosi la urmatoarea comanda, sau ii poti strange in cont pana la suma dorita, pentru a beneficia de o super reducere!

  Creeaza cont Medimfarm.ro

  3. 
  Campania “Recomanda Medimfarm.ro si castiga lei cadou!”

 • In urma crearii de cont, vei avea posibilitatea, ca printr-un link unic -  existent doar in contul tau - sa-l share-uiesti prietenilor tai. Daca acestia folosesc linkul de la tine si finalizeaza o comanda, vei fi recompensat cu 10 lei! Poti trimite linkul la cati prieteni vrei!

  Detalii despre campania "Recomanda Medimfarm.ro si castiga lei cadou!"

  4. Concursuri Facebook si Instagram

 • Lunar, sunt organizate concursuri, unde sunt puse la bataie premii de la producatorii nostri de top. Printr-un simplu Like&Share&Comment, esti automat inscris in concurs!

  Hai sa ne imprietenim pe Facebook si Instagram!

  5. Preluam comenzi si livram in Uniunea Europeana!

 • Nu ne-am uitat romanii de peste hotare! Astfel, livram produse de ingrijire si in Uniunea Europeana! 

  Aflata tarifele de transport in Uniunea Europeana.

  6. Reduceri saptamanale si zilnice  de neratat! La fiecare inceput de saptamana, respectiv zi, sunt oferite reduceri substantiale.In actualul context, Medimfarm a cautat sa ofere siguranta clientilor sai, asadar:
 • A oferit posibilitatea de a rezerva online medicamentele necesare, sau de a verifica daca sunt disponibile in cea mai apropiata farmacie de ei.

 • Ofera posibilitatea de a trimite reteta pe adresa de email pentru a evita aglomeratiile. Pot cauta cea mai apropiata Farmacie Medimfarm de ei, trimit reteta pe emaliil respectiv si vor fi anuntati cand sa vina sa ridice pachetul din farmacie.

 • S-a afiliat cu Glovo si E-mag pentru a livra produsele de ingrijire necesare direct la usa clientilor sai.


Acesta este Medimfarm, o farmacie care se bazeaza pe farmacistii ei, pe munca in echipa si pe mentinerea sanatatii clientilor!
 

Misiune companie

Medimfarm se afla intr-o continua dezvoltare si ascensiune valorica, fiind preocupata permanent de superlativul calitativ al produselor si serviciilor, precum si de cresterea gradului de satisfactie a clientilor.