Transport gratuit in RO
Pentru comenzi mai mari de 250 Lei
Transport gratuit in RO
Pentru comenzi mai mari de 250 Lei

Comunicat de presa Farmacia Medimfarm

18
septembrie
Comunicat de presa MedimfarmPerioada de pandemia
a fost (si este) una grea, afectand vietile tuturor. Cetatenii, institutiile si firmele inca intampina dificultati, de aceea actionarul majoritar al societatilor Neptun SA, Soceram SA, Forja Neptun SRL si Medimfarm SA, Mihai Anastasescu, a hotarat sa se implice in ajutor comunitatii municipiului Campina, unde acesta si locuieste.Astfel, s-a hotarat:

"1. Incepand cu data de 21 septembrie 2020 pana la 31 decembrie 2020, farmaciile Medimfarm de pe raza municipiului Campina vor acorda un discount de 20% la toate produsele non-medicamente comercializate, pentru toate persoanele care prezinta talon de pensie si au domiciliul in Campina si in comunele limitrofe (Cornu, Banesti, Telega, Poiana Campina, Provita de Jos, Provita de Sus, Sotrile, Brebu, Valea Doftanei);

2. Incepand cu data de 1 noiembrie 2020, pentru o perioada de 6 luni, toti elevii din ciclul primar, gimnazial si liceal (incepand cu clasa I si pana la clasa a XII-a), care invata in municipiul Campina, indiferent de domiciliu, vor primi „burse de meditatii” (pentru o ora/saptamanal), in valoare totala de aproximativ 650.000 euro. Plata meditatiilor se va realiza de catre sponsor direct in contul profesorilor si invatatorilor (acestia trebuie sa se inregistreze la ANAF si sa puna la dispozitia sponsorului contul de virament). Apelam pe aceasta cale la comitetele/asociatiile de parinti, la directorii institutiilor de invatamant si Primaria Municipiului Campina sa se implice in organizarea acestei activitati. Incepand de luni, 21.09.2020, vor fi contactati de catre reprezentantii sponsorului.

3. Ajutorarea persoanelor defavorizate prin intermediul bisericilor si cultelor din municipiul Campina in limita sumei maxime de 50.000 lei / biserica sau cult.
Rugam reprezentantii bisericilor si cultelor ca impreuna cu reprezentantul sponsorului sa stabileasca si sa viziteze persoanele defavorizate la domiciliu, sa evalueze impreuna situatia, dupa care se vor stabili persoanele beneficiare in contul carora se vor vira sumele stabilite. Ulterior vom face publica lista exacta a persoanelor beneficiare (cu consimtamantul scris al acestora, pentru respectarea conditiilor GDPR). De asemenea, INVIT pe aceasta cale reprezentanti ai societatii civile si mass media locala sa se alature echipei care va stabili modul de alocare a sumelor. Actiunea de analiza se va realiza in perioada 1 octombrie – 1 noiembrie 2020, iar ulterior, in perioada 1 noiembrie 2020 – 6 ianuarie 2021 se vor vira sumele stabilite.


4. Sponsorizarea Primariei Campina cu suma de 100.000 euro, suma care va fi folosita pentru dotarea scolilor si gradinitelor din municipiul Campina cu mobilier, aparatura si materialele necesare desfasurarii cursurilor si activitatilor in cele mai bune conditii si asigurarii sigurantei sanitare a elevilor si cadrelor didactice.

5. Sponsorizarea Spitalului Municipal Campina cu bunuri/echipamente in suma de 100.000 euro si a Spitalul de Psihiatrie Voila cu bunuri/echipamente in suma de 20.000 euro.

Consider ca este momentul ca fiecare dintre noi, dupa posibilitati, sa ajutam comunitatea locala!

Avand in vedere ca in limita sumelor comunicate mai sus, sponsorii vor achizitiona direct echipamentele, mobilierul si materialele pe care institutiile sponzorizate le vor comunica, premergator semnarii contractelor de sponsorizare se vor semna cu fiecare institutie Memorandumuri de intelegere. Dorim ca semnarea memorandumurilor premergatoare actelor de sponsorizare sa se realizeze in ziua de luni, 21.09.2020, ora 12.00, la Primaria Municipiului Campina, urmand ca in urmatoarele doua saptamani sa se semneze contractele de sponsorizare. INVITAM la semnarea memorandumurilor reprezentantii Primariei Municipiului Campina, pe domnul director al Spitalul Municipal Campina, dr. Calin Tiu si pe doamna director a Spitalului de Psihiatrie Voila, dr. Irina Minescu. Sponsorii vor fi reprezentati de catre doamnele Gratiela Pirvu si Florentina Cimuka. Pentru respectarea principiului transparentei totale, o echipa mixta formata din reprezentanti ai sponsorilor, reprezentanti ai societatii civile si mass media locala (daca vor accepta) va monitoriza cheltuirea sumelor sponsorizate conform destinatiei.

Mentionez ca nicio firma al carei actionar sunt nu a avut si nu are contracte cu statul / primarii / ministere / agentii, toate societatile mentionate mai sus desfasoara activitati doar cu si pentru entitati private."

Asadar:

- OTC-urile si RX-urile nu intra in aceasta categorie, ambele sunt considerate medicamente
- Campania este valabila DOAR pentru pensionari si se acorda doar acestora la venirea in farmacie (NU la copii, sau apartinatori, etc.)
- este necesar ca buletinul si talonul de pensie sa fie prezentate farmacistilor
- Aceasta oferta este pentru locuitorii din Campina, Cornu, Bănești, Telega, Poiana Câmpina, Provița de Jos, Provița de Sus, Șotrile, Brebu si Valea Doftanei